Dødsfald: Jenni Kathrine Kromann Hansen, 1932-2019


Dødsfald: Jenni Kathrine Kromann Hansen, 1932-2019

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På vegne af familien skriver Charlotte K. Jungersen, Ølgod, og Vicky K. Andersen, Sædding, følgende mindeord om forhenværende bogholderske, Jenni Kathrine Kromann Hansen, Sædding, der er gået bort 7. april 2019.

Jenni blev født i 1932 i Skærbæk, som den ældste af familiens tre børn. Familien flyttede senere fra Skærbæk til Esbjerg, hvor Jenni gik på handelsskolen og efterfølgende blev uddannet bogholderske ved Hoffsgaards Skofabrik. I sit arbejdsliv arbejdede Jenni også på badehotellet Kongen af Danmark på Fanø, inden børnene kom til.

I 1952 blev Jenni gift med kaptajn Bent Thygesen Hansen, som hun fik tre børn med. Vibeke i 1952, Peter i 1956 og Charlotte i 1967.

Efter børnene kom til, helligede Jenni sig husmoderlivet. Bent var meget hjemmefra på adskillige sejladser rundt i hele verden. Alt imens holdt Jenni skansen på allerbedste vis, hvor børn og hus sirligt blev passet. Fra tid til anden tog hende og børnene ud og gjorde Bent selskab på verdenshavene. Dette berigede dem som familie med mange spændende oplevelser udover det sædvanlige.

Jenni var hele livet meget kreativ. Hun holdt meget af håndarbejde, hvor hun gik til alt fra syning til batik. Senest har hun strikket sin helt egen kollektion af striktrøjer til familien, som med stor glæde blev taget i brug.

I sit otium har Jenni været en ihærdig og omsorgsfuld mormor og farmor. Hun har til en hver tid stået klar til at passe børnebørn, tage dem med på udflugter og forkælelse på højt plan. Ingen tvivl om, at børnebørnene altid har haft en helt særlig plads. Herudover nød hende og Bent meget at samle familie og venner omkring et flot middagsbord med Jennis yderst veltilberedte mad.

Jenni har altid været videbegærlig, hvor hun flittigt deltog i foredrag på daghøjskolen. Selv i en høj alder holdt hun sig også fysisk i gang med ugentlig træning på Lyngvej. Socialt har Esepigerne og det gode naboskab været af stor betydning.

Til trods for alvorlige sygdomsforløb, har Jenni altid udvist en fighterånd uden lige og altid med overskud og øje for andre.

Da Jenni blev alene i 2016 beviste hun endnu engang, hvilken absolut stærk kvinde hun var. Hun fortsatte med at være aktiv og værdsatte alt hvad, det gode livet bragte.

Jenni har været en kærlig og omsorgsfuld mor, svigermor, mormor og farmor. Hun vil blive savnet utrolig meget og efterlader sig et stort tomrum for familien. Med disse ord, mindes hun samtidig med stor glæde og taknemmelighed for et dejligt liv sammen:

"Hvis de mennesker vi elsker tages fra os, så er den bedste måde at lade dem leve videre på aldrig at stoppe med at elske dem... Familie - hvor livet begynder og kærligheden aldrig slutter".

Æret være hendes minde.

Dødsfald: Jenni Kathrine Kromann Hansen, 1932-2019

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce