Arbejdsbi igennem 25 år på JydskeVestkysten

Arkivfoto

Arbejdsbi igennem 25 år på JydskeVestkysten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chefredaktør Mads Sandemann har torsdag været ansat i 25 år på JydskeVestkysten.

Chefredaktør for JydskeVestkysten, Mads Sandemann, har torsdag været ansat 25 år på JydskeVestkysten. Han startede sin karriere i pressen med at være journalistpraktikant på Jydske Tidende i Haderslev, inden Vestkysten og Jydske Tidende blev lagt sammen til JydskeVestkysten. Siden blev han ansat som journalist på sportsredaktionen og siden erhvervsredaktionen, hvor han også var souschef. Derefter blev han udgaveredaktør for JydskeVestkystens Haderslev-udgave, hvorfra han tog springet videre til chefredaktør for JydskeVestkysten i forbindelse med dannelsen af Jydske Fynske Medier.

Mads er født i septemer 1965. Han trådte sine barnesko i Aarhus, og hans fodboldhjerte bankede længe for AGF, indtil han slog sig ned i Haderslev og stiftede familie. Her har Mads Sandemann til gengæld slået rod. Han er blevet inkarneret sønderjyde, der ofte er på lægterne på Sydbank Park, når SønderjyskE spiller hjemmekampe. Mads er en ildsjæl og energisk deltager i det lokale foreningsliv i Haderslev. Han er både skydebroder i Haderslev Skydeselskab af 1857, der årligt marcherer gennem byen iklædt kjole og hvidt med høj hat på Valdemarsdag, og han er i Rotary Hertug Hans.

Endelig er Mads én af de centrale drivkræfter i styregruppen bag Stafet for Livet, som siden 2016 har været verdens største Stafet for Livet, målt på antal deltagere. Stafetten er blevet så stor, at det tiltrækker opmærksomhed fra hele verden, hvorfra man vide, hvordan man bærer sig ad i Haderslev.

Mads Sandemann er den type, som det er bedst at være på hold med, hvis der skal quizzes om almen viden. Der er stort set ikke spørgsmål om historie, sport eller erhverv, som Mads ikke har en ofte præcis hukommelse og viden om. Hans forhold til tal nærmer sig også et kærlighedsforhold. Derfor er Mads Sandemann kendt som en mand, der om nogen kan sætte ting i system, gerne med tal på...

Det er en en energisk arbejdsbi gennem nu 25 år, som i dag kan se tilbage på 25 års tro tjeneste i den sydjyske presse. En 37-timers arbejdsuge er ikke noget, Mads Sandemann kender til. En del kolleger har overvejet, hvornår Mads Sandemann egentlig holder fri.

Privat er Mads gift med Mette Sandemann. Sammen har de to drenge, der naturligvis spiller fodbold. Mads har også en voksen søn fra et tidligere forhold. Han er i dag ved at uddanne sig til journalist.

Torsdag er der reception for Mads Sandemann i mediehuset i Haderslev, Posthussvinget, fra klokken 15.

Arbejdsbi igennem 25 år på JydskeVestkysten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce