Hele familien heppede på Maiken

Maiken Hansen, Glejbjerg, havde onsdag aften sin fanklub med til Miss Danmark. Foto: Christina Anaya/MissDanmark.dk 

Hele familien heppede på Maiken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 18-årige HF-elev fra Glejbjerg var superspændt, da hun onsdag aften deltog i Miss Denmark-konkurrencen.

GLEJBJERG: Bedstemor og bedstefar, mor og far og alle veninderne.

Den 18-årige HF'er Maiken Hansen havde det halve Glejbjerg med til at heppe, da hun onsdag aften deltog i skønhedskonkurrencen Miss Danmark i Cirkusbygningen i København, som en af de 29 finalister og med selveste Vild Med Dans' Claus Elming som konferencier. Maikens fanklub talte i alt 22 personer.

Konkurrencen var først færdig langt ud på aftenen længe efter avisens deadline, men der var nerver på, fortalte Maiken onsdag eftermiddag.

- Det er virkelig nervepirrende, selv om jeg føler, at jeg er så forberedt, som jeg overhovedet kan være. Jeg har øvet det hele og haft generalprøve, men jeg er alligevel lidt nervøs for, hvordan det skal gå. Jeg er oppe mod et virkeligt stærkt felt, så det bliver nok ikke til en placering på podiet. Kan jeg komme i top 15, så er mit mål nået.

De 30 finalister har bl.a. øvet sig i at lægge makeup, og de har fået bleget tænderne, så de kunne skinne helt op på bagerste række.

Efter konkurrencer var der afterparty på en fancy natklub i hovedstaden sikkert til langt ud på de små timer.

- Og så skal vi samles til et event igen i oktober, hvor vi så kan få taget en god afsked med hinanden. Selvfølgelig er vi konkurrenter, men vi er også blevet veninder. Vi har det rigtig fint med hinanden, fortæller Maiken.

Hele familien heppede på Maiken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce