Vi har da masser af mursten


Vi har da masser af mursten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbreve. 

Læserbrev: I denne uge kan vi i diverse medier læse, at der mangler mursten på landets byggepladser. Under overskrifter som "Det kniber med at skaffe mursten" skulle problemet være, at vi bygger i så hastigt et tempo, at vi på teglværkerne ikke kan følge med.

Fra min stol hos Egernsund Tegl synes jeg ikke, billedet er helt så enkelt.

Det er korrekt, at der er forsinkelser på mange byggematerialer. Men hos os på teglværkerne skyldes det ikke, at vi ikke kan producere mursten. Tværtimod. Vi har en konstant produktion af mursten. Faktisk følger vi så godt med højkonjunkturerne i byggeriet, at vores lagre er fyldt op til bristepunktet. Og det er faktisk en af de største udfordringer. Mange afhenter simpelthen ikke deres ordrer på værket til aftalt tid, hvorfor de ligger og hober sig op på vores lagre.

Det svarer lidt til, at man booker bord på en restaurant til 20 personer og kun dukker to op. Vi har ikke lagerkapacitet nok til at opmagasinere alle de uafhentede ordrer, og det går i sidste ende ud over leveringstiden, fordi vi skal have plads til at producere flere mursten.

Når murermesteren oplever lange leveringstider, skyldes det også, at vi bliver "booket" til sager, som konstant flyttes. Vi har for eksempel oplevet, at man flytter ordrer med 12 uger til hele 57 uger. Det skaber selv sagt udfordringer i vores produktion, når vores lagre er så overfyldte, og når vi ikke kan regne med den aftalte tidsramme.

Vi har da masser af mursten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce