Flere opråb i egne rækker, tak


Flere opråb i egne rækker, tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbreve. 

Læserbrev: Det giver anledning til panderynker og frustration, at 10 ud af 12, der dømmes for overfaldsvoldtægt, er udlændinge, indvandrere eller efterkommere heraf. Det er et klart signal om, at der hersker et fuldstændigt forkvaklet kvindesyn i visse indvandrerkredse.

Forleden læste jeg et interview i Weekendavisen med den afghanske flygtning, Yasser Ghanberi, der kom til Danmark som femårig, og hans melding var klar: Danmark vil opleve mere seksuel vold, desto flere flygtninge og indvandrere, der kommer hertil fra muslimske kulturer. Han underbyggede det blandt andet med, at den muslimske seksualmoral ser ned på dansk frigjorthed, hvilket har skabt et hadefuldt forhold til danske kvinder, fordi de betragtes som nogen, etniske kvinder skal forhindres at blive til.

Læg dertil, ifølge Yasser Ghanberi, at de muslimske mænd er opvokset med en kulturel accept af, at voldtægt er en naturlig magthandling, hvis man nærer et had til nogen. Dette gør de danske kvinder ekstremt udsatte.

I sit interview åbnede Yasser Ghanberi desuden op for den omfattende seksuelle misbrug af drengebørn i Afghanistan, som en direkte konsekvens af en problematisk og undertrykket seksualmoral. Når prisen er for høj ved at røre ved de ærbare piger, går det ud over drengene, da de ikke er bærere af familiens ære. Hvor er det afskyeligt!

Jeg værdsætter, at der er flygtninge, der selv begynder at råbe vagt i gevær, når det kommer til konsekvenserne af indvandringen og de kulturelle modsætninger. Alligevel kan jeg ikke lade være med at undre mig over den manglende respons på Yasser Ghanberis markante udmeldinger. Havde jeg, som ligestillingsordfører i Dansk Folkeparti, udtalt samme kritik, var jeg sikkert kommet i massiv modvind.

Jeg håber, at flere herboende muslimer vil tage bladet fra munden, så vi kan tale frit om fakta, i stedet for at dække over problemerne. I Dansk Folkeparti erkender vi, at man ikke kan ændre kulturelle problemer i et snuptag. Derfor ønsker vi at indføre et asylstop og hjemsende flygtninge, så snart det er muligt. Det har aldrig været meningen, at de skulle blive permanent i Danmark.

Flere opråb i egne rækker, tak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce