Ny skatepark tager form

Der ventes at være cirka tre-fire dages arbejde i at grave ud til skateparken, inden arbejdet med at forme ramperne kan begynde. Foto: Niklas Majgaard

Ny skatepark tager form

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arbejdet med Tønders nye skatepark er i fuld gang ved Tønder Sport- og Fritidscenter.

TØNDER: Der er nu fuld gang i byggearbejdet, som skal blive til Tønders nye skatepark, Barrax.

Siden idéen først blev lanceret i 2016, har holdet bag stået for et stort stykke arbejde med at skaffe sponsorer og søge fonde til at sikre økonomien til parken.

Den oprindelige plan var, at skateparken skulle ligge på kaserneområdet, og deraf navnet Barrax, der kommer af det engelske ord for barakker. Sidenhen kom et nyt samarbejde imidlertid på plads, og det har givet parken sin nye beliggenhed ved Tønder Sport- og Fritidscenter, hvor første spadestik nu er taget.

Beton-eksperter

At støbe en skatepark af beton er imidlertid ikke en helt almindelig byggeopgave. Derfor er der hentet en flok specialister ind udefra til betonarbejdet.

- Vi begynder med betonen i næste uge. Da kommer FSR Beton fra København og starter op på projektet. De er selv gamle skatere og har bygget masser af parker i årenes løb, forklarer Peter Beiter Andresen, der er en af initiativtagerne bag parken.

Arbejdet med at støbe den 600 kvadratmeter store skatepark ventes at tage cirka seks uger foruden den uges gravearbejde, der er i gang nu.

Efter planen venter man at kunne indvie den nye skatepark den 3. november, når der er Foreningernes Dag, oplyser Peter Beiter Andresen.

Ny skatepark tager form

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce