Læser: Hele brolægningen af Varde midtby er præget af kaos


Læser: Hele brolægningen af Varde midtby er præget af kaos

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Verner Lauridsen, Lundgade 4, Varde, skriver:
Billede
Varde. 

Hele projektet med brolægning har, og er præget af kaos, der er ingen styring og planlægning.

Skiltningen er tilfældig og misvisende. gader lukkes af i flere uger, uden at der arbejdes på dem. Når brolægningen skal igang i en gade, graves der uden hensyn til ledninger i jorden, så nogle er uden bredbånd, og fællesantenne i dagevis, Varde kommune oplyste ved arbejdets start, at der ville arbejdets i tidsrummet 07.00 - 17.00, det bliver heller ikke overholdt, der er sommeren igennem blevet startet kl. 05.30, så er man også sikker på at beboerne vågner.

Nu mangler der blot, at tidsplanen heller ikke overholdes, så er fiaskoen total, man må håbe at kommunen næste år sætter folk på opgaven der magter opgaven, den nuværende ledelse, har hverken evnen eller viljen.

Preben Friis-Hauge (V), Formand for Plan- Og Teknikudvalget, Søndergade 18, Tistrup, svarer:

Hele renoveringen af Varde midtby med ny kloak og ny belægning er et stort projekt, som i lang tid giver besvær for både borgere og besøgende i byen.

Det kan ikke undgås, men at påstå - som Verner Lauridsen - at der overhovedet ikke er planlægning eller styring af projektet er skudt langt over virkeligheden.

Tidsplanen holdes og der informeres løbende om de enkelte tiltag. Der er heller ikke rigtigt, at gader lukkes af uden at der arbejdes i dem.

Det kan måske godt umiddelbart se sådan ud, men her skal man huske, at der både laves arbejder under jorden (kloakrenovering) og over jorden (brolægning).

Med hensyn til gravearbejdet, så er vi meget opmærksomme på ikke at ødelægge eksisterende ledninger, og vi har ikke fået meldinger om at der skulle være ødelagt bredbånd og fællesantenner.

Så Verner Lauridsen - jeg synes, at du skyder langt over målet med din kritik.

Læser: Hele brolægningen af Varde midtby er præget af kaos

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce