Om bæredygtig strømproduktion


Om bæredygtig strømproduktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbreve. 

Læserbrev: Det er et mål, at al strømproduktion efterhånden bliver produktion af fossilfri strøm. Myndighederne i Danmark mener, at 10 procent af hele Europas el kan produceres på Nordsøen. Det er alt for lidt, for hele strømproduktionen skal for fremtiden være sol eller vindkraft, fordi CO2 udledningen skal nedbringes så hurtigt som muligt. Det er en stor mængde, når også benzin, diesel, flybrændstof og drivmidler til skibe skal fremstilles ud fra sol og vind.

I Danmark er 43 procent af den strøm, der bruges fra stikkontakten, fossilfri, men det er kun syv procent af det totale energiforbrug. Der er simpelthen ikke plads nok på Nordsøen til at producere det samlede energibehov. En forsker har udregnet, at der skulle bygges 10 havvindmølleparker om året i mange år for at skaffe energi nok til det hele - bare her i landet.

Det er derfor nødvendigt, at alle muligheder for at installere solceller på hustage udnyttes så hurtigt som muligt. Der installeres laugsvindmøller på land og kystnært, hvor det er fysisk muligt - i sikker afstand fra beboelse.

Dette er et opgør med klimabenægterpartiernes drømme om at nedbryde alle vindmøller, vi for øjeblikket har stående, og som Dansk Folkeparti, Venstre og Liberal Alliance tror, vi kan undvære. De tror, det duer til valgflæsk, men det er det en alt for alvorlig sag, til at det kan bruges til formålet.

Om bæredygtig strømproduktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce