Ny garnforretning i Varde

Der er både rockwoll og hjemmefabrikeret garn af merinould. Marianne Staal glæder sig til, at hun først i det nye år kan flytte sin strikke- og garnforretning fra Outrup til Varde. Foto: Malene Wonsbek

Ny garnforretning i Varde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I tankerne ved Marianne Staal præcis, hvordan hendes garnforretning skal se ud. Hun forventer at åbne hjemme i privaten først i det nye år.

Varde: På Nordre Boulevard, midt på omfartsvejen, ligger der en hvid gård, som i flere omgange og i længere perioder har været til salg. Men ikke længere. Her håber ejerne af Hotel Outrup, Marianne Staal og Louis Aarnink, at blive boende i rigtig mange år. Parret købte huset i 2014, blev færdige med det meste af renoveringen og flyttede ind i 2016.

- Jeg er vild med garn og håndarbejde i det hele taget. Jeg strikkede min første trøje som otteårig. Det var i akrylgarn, grøn og orange. Den var afskyelig grim, men jeg elskede den og brugte den, til den var helt slidt op, fortæller Marianne Staal, der siden 2002 har boet i en lejlighed ovenpå Hotel Outrup.

Fra Outrup til Varde

For år tilbage lavede hun en garnbutik ovenpå hotellet. Det er den butik, hun først i det nye år vil flytte til Varde.

- Min forretning hedder Marista garn og strikkebutik. Den vil have åbent på mandage og torsdage. Jeg håber også, at jeg får tid til at lave en strikkecafé én gang om måneden, siger Marianne Staal.

Parret laver selv det meste af renoveringen, og når man typisk arbejder 70 til 100 timer om ugen, kan der godt gå lidt tid, inden strikkebutikken er klar.

Ny garnforretning i Varde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce