Sportslig nedtur i Esbjerg Vikings får konsekvenser

Ib Pedersen stopper som holdleder for Esbjergs ligahold i speedway. Ny mand ved roret bliver Tom Paarup Madsen. Foto: Benny Skou

Sportslig nedtur i Esbjerg Vikings får konsekvenser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere så succesrige Ib Pedersen får ikke lov til at fortsætte som holdleder og erstattes af Tom Paarup Madsen, der var assistent i denne sæson og tidligere har været chefmekaniker for Nicki Pedersen.

Når Esbjerg Vikings igen skal jagte sejre på Granly Speedway Arena, bliver det for første gang siden 2011 ikke med Ib Pedersen som holdleder. Efter en resultatmæssig ekstrem skuffende sæson har han valgt at takke nej til tilbuddet om at fortsætte i en rolle som sportschef, og dermed siger han farvel til Esbjerg Motorsport.

- Vi har rigtigt meget at takke Ib Pedersen for, og jeg havde meget gerne set ham fortsætte omkring holdet, fordi han har stor viden og erfaring. Vi har dog også valgt, at vi definere vores arbejdsområder lidt skarpere, så vi ikke kunne tilbyde ham at fortsætte som holdleder, og jeg har stor respekt for, at Ib Pedersen vælger at takke nej, fordi han mener, at det er en bedre løsning. Det vidner om en professionel tilgang til tingene, og det er sådan, vi kender ham, siger den nye direktør i Esbjerg Motorsport, Lars Guldager Dyhr, der har taget fat på arbejdet med at forme holdet og staben til den kommende sæson.

Ib Pedersen ser dog tilbage på sin tid i Esbjerg med stor glæde.

- Vi har i forbindelse med sæsonafslutningen haft en god og åben dialog, og selvom jeg godt kunne tænke at fortsætte som holdleder, så kan jeg også godt se, at det er et godt tidspunkt at ryste posen på. Nu tager jeg som udgangspunkt et sabbatår, men jeg er sikker på, at jeg tit vil komme til speedway på Granly Speedway Arena, hvor jeg stadig føler mig meget velkommen.

Top tre er målet

Nu mand i spidsen for Esbjerg Vikings bliver Tom Paarup Madsen, der i denne sæson har været assisterende holdleder og tidligere har været chefmekaniker for Nicki Pedersen.

- Vi skal ud at vise, at vi hører med i toppen af dansk speedway, og vi er meget afklarede om, at vores målsætning er en plads i top tre. Derfor skal vi have en sammensat en stærk og harmonisk trup, hvor evnerne på banen ledsages af en god ånd i ryttergården. Vi tager fat på en ny tid her i klubben med en ny ledelse, og nu handler det om, at vi skal bruge alle de kvaliteter, der er her i forvejen, men vi prøver at tilføre nogle nye måder at arbejde med tingene på. Jeg er sikker på, at vi kommer i mål med tingene, for vi har brugt en del tid på at afstemme vores forventninger, fastslår Tom Paarup Madsen.

Esbjerg Vikings blev i denne sæson nummer syv og dermed sidst i ligaen. Klubben går dermed glip af både semifinale og finale i den historisk dårlige sæson.

Sportslig nedtur i Esbjerg Vikings får konsekvenser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce