SuperBrugsen udvider for 7,2 millioner kroner

Brugsuddeler Kenneth Ørvad foran området, hvor der etableres en udvidelse på 214 kvadratmeter. Foto: Jørgen Schultz

SuperBrugsen udvider for 7,2 millioner kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I midten af november forventer brugsforeningen i Jels at kunne indvi en udvidelse på 214 kvadratmeter. Omsætningen er på ganske få år steget til over 40 millioner kroner.

Jels: Grave- og entreprenørmaskiner har i den seneste tid præget området bag SuperBrugsen i Jels.

Brugsforeningen er i gang med en omfattende udvidelse. Når arbejdet forventes afsluttet i midten af november et par uger før advent, vil forretningen være udvidet med 214 kvadratmeter. Omkring 7,2 millioner kroner lyder den samlede investering på.

- Hele udvidelsen vil betyde flere kvadratmeter til forretningen. Det betyder, at vi kan få plads til et opdateret koncept med flere varer. Samtidig kan vi foretage nogle ændringer i forretningen, så der eksempelvis bliver bedre faciliteter omkring slagter- og delikatesseafdelingen. Det er særligt her, vi har mærket en betydelig interesse fra kunderne. Slagterafdelingen har været med til at tiltrække kunder fra et større opland, fortæller brugsuddeler Kenneth Ørvad.

Byggeriet kommer næsten helt ud i skel på grunden, og SuperBrugsen har dermed reelt ikke plads til flere udvidelser. Der er planer om at få flere parkeringspladser på den vestlige side af Søvej, men det kræver, at kørebanen bringes op i niveau, og det er en opgave, som brugsforeningens bestyrelse er i dialog med Vejen Kommune omkring. Planen er, at der kan etableres et torveagtigt miljø mellem brugsforretningen og Jels Å.

En Netto-forretning vil naturligvis koste os omsætning. Men også ABC Lavpris i både Rødding og Vamdrup vil blive ramt. Omvendt vil det for Jels by være en fordelt med endnu en dagligvareforretning, som vil medvirke til at kunne tiltrække endnu flere kunder fra et større opland.
Kenneth Ørvad, brugsuddeler
Om SuperBrugsen
SuperBrugsen i Jels beskæftiger i alt 37 medarbejdere fra fastlønnede til ungarbejdere.Brugsen for Jels og Omegn blev stiftet den 10. april 1931 og er en selvstændig brugsforening, der ejes af medlemmerne i Jels. Foreningen er tilknyttet SuperBrugs-kæden gennem Coop Danmark.

Bestyrelsen har Jørgen Sellebjerg som formand.

Fornem udvikling

SuperBrugsen i Jels har været gennem en fornem udvikling gennem de seneste år. Omsætningen har passeret de 40 millioner kroner.

- Den udvidelse, som vi er i gang med, har vi ikke kunnet gennemføre uden den opbakning, som stadig flere kunder viser os. Samtidig yder personalet en stor indsats, som også er medvirkende til udviklingen.

I forbindelse med udvidelsen af forretningen sker der samtidig en udskiftning af køl og frys, så alt bliver co2-fremtidssikret. Den udskiftning koster en anselig del af den samlede investering. Omkring 2,7 millioner kroner koster denne udskiftning.

SuperBrugsen har gennem det seneste år været eneste dagligvareforretning i Jels, efter at Dagrofa lukkede Kiwi-forretningen. Den ejendom er nu afhændet til Salling Group (Dansk Supermarked), som har meddelt, at der etableres en Netto-forretning.

- En Netto-forretning vil naturligvis koste os omsætning. Men også ABC Lavpris i både Rødding og Vamdrup vil blive ramt. Omvendt vil det for Jels by være en fordelt med endnu en dagligvareforretning, som vil medvirke til at kunne tiltrække endnu flere kunder fra et større opland, mener Kenneth Ørvad.

SuperBrugsen udvider for 7,2 millioner kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce