Esbjerg viste glimt af noget godt

Anders Koch og resten af Esbjerg-defensiven havde i vid udstrækning fint styr på Herning-offensiven. Arkivfoto Claus Fisker

Esbjerg viste glimt af noget godt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg Energy i stærkeste opstilling slog Herning med 5-2. Fem fine scoringer i en kamp, hvor power play-spillet fungerede glimrende.

Træningskampene har indtil videre været en noget blandet oplevelse for Esbjerg Energy, men da samtlige spillere for første gang var til rådighed tirsdag aften mod Herning var der snit over tingene i kampen i Silkeborg, der er midtjydernes midlertidige hjemmebane, mens hallen i Herning er under ombygning.

5-2 vandt Esbjerg Energy efter en fin kollektiv præstation med flere individuelle lyspunkter.

Herning kom ellers bedst fra start med en scoring på straffeslag efter blot tre minutter - en af midtjydernes nye, Riley Brace, scorede overlegent - men så tog Esbjerg Energy over og lavede tre fine mål i resten af første periode.

Mark Derlago fik vist, at det gode, gamle håndled kan svirpe endnu, Niklas Andersen tog sagen i egen stav, da han scorede et lidt utraditionelt power play-mål ved at skøjte bag fra eget mål og ende med at sende pucken i nettet, og endelig viste Victor Björkung, at han med rette regnes for en spiller, der kan tage over efter Phillip Bruggisser som styrmanden i overtal - fin, fin scoring i power play.

Wejse sendt i bad

Det var også et power play-mål, der sørgede for en ny tomåls-førings i anden periode - Joachim Linnett havde reduceret - og denne gang var det lille, kvikke Max French, der eksekverede efter fornemt opspil. Den scoring var det spillemæssige højdepunkt i de midterste 20 minutter - det dramatiske højdepunkt var et slagsmål, der blandt andet betød, at Christian Wejse blev sendt i bad før tid.

I en jævnbyrdig tredje periode satte Esbjerg Energy trumf på med endnu en scoring i power play - Niklas Andersen fandt Mark Derlago tæt under mål. 5-2 i den sidste træningskamp på hjemlig is - forude venter et par opgør i Tyskland og Holland inden isliga-premieren hjemme mod Herlev 15. september.

Esbjerg viste glimt af noget godt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce