Esbjerg ydmyget på egen is: Pederson fik noget at tænke over

Mark Pederson måtte se sit hold præstere dårligt og opføre sig endnu værre. Arkivfoto: John Randeris

Esbjerg ydmyget på egen is: Pederson fik noget at tænke over

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg Energy manglede disciplin, og det udnyttede SønderjyskE køligt til en sikker sejr.

Sæsonen er dårligt begyndt, men SønderjyskE er allerede godt i gang med at få bugt med det lille Esbjerg Energy-kompleks, der må have bygget sig over de seneste sæsoner.

For anden gang på få dage vandt sønderjyderne således det prestigefyldte lokalopgør - efter 3-2 efter overtid på hjemmebane blev det denne gang overbevisende 6-1 på fremmed is.

Gæsterne kom bedst fra land i en pænt besøgt træningshal i Esbjerg. Efter godt otte minutter var det T. J. Moore, der udnyttede lidt for løst forsvarsspil hos hjemmeholdet - pucken gled gæsternes vej, og så var Moore fri og havde nemt ved at score.

Esbjerg Energy havde flere fine muligheder for udligning i overtal - dommerne var fra start meget flittige med at hæve højre arm - men også i den disciplin var SønderjyskE bedst.

Da gæsterne fik chancen i fem mod tre, huggede Martin Eskildsen resolut ind til 2-0. Resultatet af en ret lige første periode med effektiviteten til forskel.

Esbjerg mistede disciplinen

Den strikse dommerlinje fortsatte i anden periode, da Esbjerg Energy fuldstændig mistede disciplinen og lod sig gå på af alt for mange udvisninger og den sønderjyske føring.

Specielt værternes danske spillere virkede overtændte og frustrerede, og det kostede blandt andet Jannik Christensen en matchstraf. SønderjyskE udnyttede køligt overtals-situationerne to gange ved Kyle Wharton og Daniel Madsen - 4-0 efter anden periode, og vi var på vej mod en regulær ydmygelse af Esbjerg Energy.

Og sådan endte det så også - med en ydmygelse. Anderledes kan 1-6 på egen is ikke betegnes.

Godt nok fik Mark Derlago kort før tid scoret sit første mål i sit andet ophold i Esbjerg, men inden da havde T. J. Moore lavet SønderjyskEs fjerde mål i overtal, inden Martin Eskildsen havde gjort det til 6-0.

Mario Simioni og hans spillere fik en storsejr med hjem - Mark Pederson og hans spillere fik noget at tænke over.

Esbjerg ydmyget på egen is: Pederson fik noget at tænke over

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce