Nye briller uden skyklapper


Nye briller uden skyklapper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Endnu engang må jeg undres over hr. Bernd Carstensens (BC) interesse for min person og hans usande historier.

BC har fuldstændig ret i, at jeg gennem mange år var medlem af teknik- og miljøudvalget i Højer Kommune, og derigennem også har en naturlig viden om den gamle Højer Kommune, og selvfølgelig også har "en vis interesse" for Højer.

Han tager dog helt fejl, når han påstår, at jeg ikke stemte for de to planer, udviklingsplan og trafikplan, i kommunalbestyrelsen den 28. juni i år.

I referatet fra pågældende møde står "indstillingen godkendt". Hvilket betyder, at indstillingen fra økonomiudvalget er godkendt. Til økonomiudvalget havde jeg meldt afbud, hvilket også er beskrevet som "Preben Linnet deltog ikke i behandlingen af dette punkt", hvilket jo aldeles ikke er det samme som ikke at stemme for.

Hvorfor BC har en trang til at formidle usandheder om min person, ved jeg ikke, når det i bund og grund er høringsperiodens længde, BC er utilfreds med.

Det burde jo egentligt ikke være nødvendigt at forklare BC, som jo i mange år var medlem af kommunalbestyrelsen i Højer, hvordan det kommunale system med dagsordener, indstillinger osv., er opbygget. Når jeg alligevel gør det, er det fordi jeg igen er blevet bekræftet i, at BC nok trænger til nye briller, og helst nogle uden skyklapper, så der er plads til, at han kan læse og forstå rigtigt, og måske endda udvide sit synsfelt.

Nye briller uden skyklapper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce