Sønderborg skal have ny citychef

Brian Kaslund forlader sin stilling som citychef i Sønderborg Handel. Arkivfoto: H.C. Gabelgaard

Sønderborg skal have ny citychef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brian Kaslund forlader ved udgangen af marts jobbet som citychef i Sønderborg Handel for at blive markedschef hos Syddanske Erhvervsskoler.

Sønderborg: Fra april er det slut med at se Brian Kaslund i centrum af Sønderborg. Efter halvandet år som citychef hos Sønderborg Handel har han sagt op.

- Der er flere årsager. Både private og et jobtilbud jeg simpelthen ikke kunne sige nej til, siger Brian Kaslund, som i august 2016 afløste Jens Bachmann på posten.

Kaslund skal være markedschef hos Syddanske Erhvervsskoler, der har adresser i Odense, Vejle og Grindsted. Han skal stå i spidsen for 17-18 konsulenter, der er bindeled mellem skolen og virksomhederne.

- Vi skal hjælpe eleverne med at blive matchet op med virksomhederne og sørge for, at eleverne er klædt rigtig på. Og så skal vi markedsføre uddannelser overfor de unge mennesker ude i folkeskolen. Det glæder jeg mig rigtig meget til.

Syddansk Erhvervsskole er en fusion mellem Odense Tekniske Skole og Vejle Tekniske Skole i 2008. I dag tæller skolen cirka 5.100 årselever, 867 medarbejdere og mere end 35 forskellige erhvervsuddannelser samt Danmarks største tekniske gymnasium.

Tættere på børnene

En anden grund til jobskiftet er familien.

Hans to børn, som han har fra et tidligere forhold, flytter til Odense med deres mor. Dem kommer han tættere på, da han sammen med sin kæreste rykker fra Sønderborg til Kolding, hvor de har lejet en lejlighed. Medvirkende er, at hun er fra Kolding og har et arbejde oppe i landet.

- Kolding er heller ikke længere væk, end jeg kan drøne ned til vennerne i Sønderborg og få en kop kaffe, siger den 45-årige mand, der har en lang karriere indenfor handel- og detailbranchen blandt andet som butikschef for herretøjsbutikken Wagner, da den lå i den øvre del af gågaden.

De seneste 3-4 år har Kaslund også været underviser på nedsat tid hos Business College Syd, hvilket han også stopper med. Tidligere har han også været uddannelsesleder af EUD & EUX Business på Haderslev Handelsskole. Jobbet som citychef hos Sønderborg Handel har været en 2/3-stilling.

Krævende at være citychef

Brian Kaslund har været glad for sit arbejde som citychef.

- Det har været rigtig spændende. Alle har taget godt imod mig, og jeg har fået lov til at komme med et frisk pust. Hvis man står sammen og hjælper hinanden, så tror jeg også, at Sønderborg har en berettigelse i fremtiden

Han lægger dog heller ikke skjul på, at det til tider har været et krævende job. Selvom han ugentlig var lønnet til 24-25 timer blev det ofte til mere.

- Jeg har taget mig af alt fra skæve lygtepæle og de enkelte forretninger til events og kommunale opgave. Det har givet visse udfordringer. Mit råd til Sønderborg Handel er at få præciseret, hvad stillingen indebærer, og at den bliver fuldtids.

Bestyrelsen i Sønderborg Handel har meldt ud, at den overvejer den fremtidige organisering.

- Vi ønsker Brian held og lykke med de nye udfordringer - og takker Brian for en stor indsats i Sønderborg Handel, siger formanden Rikke Torré.

Man kan sige farvel til Brian Kaslund, når der den 22. marts er generalforsamling i Sønderborg Handel på Hotel Comwell.

Sønderborg skal have ny citychef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce