Mindeord om Kamma Lundegaard Madsen


Mindeord om Kamma Lundegaard Madsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søren L. Madsen Toftevej 28, Fynshav og Marianne L. Thomsen Nøddehegnet 26, Augustenborg skriver på familiens vegne

følgende mindeord om Kamma Lundegaard Madsen:

Den 20. februar 2018 sov vores mor stille ind.

Mor blev født i 1938 og voksede op på "Lundegaard" på Fyn og var den ældste af en søskendeflok på fem. Mor tog sin rolle som storesøster alvorligt hele livet

Hun blev uddannet sygeplejerske i Odense. Her mødte hun Egon. De flyttede til Ribe, hvor vi blev født. Mor arbejdede på det lokale sygehus, mens far læste til lærer. I Ribe havde de en fantastisk tid og fik knyttet nogle venskaber, som varede livet ud.

I 1968 flyttede vi til Sebbelev, hvor de overtog slægtsgården. Mor nød sit arbejde som sygeplejerske og landmandskone.

Hendes store interesse var haven, men hun var også aktiv i lokalarbejdet. Hun var meget lokal forankret og elskede livet i sit nærområde.

Hun havde tæt kontakt til familien og en stor omgangskreds, som støttede hende til det sidste. I Sebbelev nød hun hele livet godt af det gode naboskab. Hun satte stor pris på deres omsorg og hjælpsomhed.

Hun havde stor glæde af at have sine børnebørn i nærheden. De havde alle fire en kæmpe plads i hendes hjerte. Traditioner blev fastholdt og de nød de faste rutiner. De besøgte hende med glæde og hyggede sig sammen med hende lige til det sidste.

Mor satte pris på de nære og små ting i livet, hun kunne se det store i det små og gav sig tid til det, der oprigtigt betød noget.

Mor fyldte meget i vores liv og savnet vil være stort.

Æret være hendes minde.

Mindeord om Kamma Lundegaard Madsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce