Mindeord over Kaj Madsen


Mindeord over Kaj Madsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Berit Nielsen og Åge Zimmermann, Aabenraa, har sendt følgende mindeord over Kaj Madsen:

Det kom som et chok for os, at Kaj Madsen ikke er blandt os mere.

Kaj var en stille og rolig person. Han gik meget op i sit arbejde som cykelsmed. Jeg husker, da min søster og jeg skulle til knallertundervisning. Vi fik begge en Ciao - en i rød, som var min, og en i blå, som var min søsters. Vores far købte dem hos Kaj, da han havde forretning i Løjt.

Hvis man spurgte efter Kaj Madsen, var der ikke mange, som vidste hvem han var. Men hvis man spurgte efter Kaj knallert, så blev der sagt "nå, det kunne du jo bare have sagt."

Kaj tog altid tid til at lave tingene ordentligt - der var ikke noget, som blev glemt. En seddel på den cykel eller knallert, som skulle laves, og Kaj var i sit es.

Jeg kan huske en aften, hvor jeg var på vej hjem fra byen, og min knallert pludselig standsede. Det var bulder mørkt, og jeg var hunderæd i mørke, men jeg skulle jo lige have min knallert med hjem. Pludselig standsede der en bil med en anhænger, og det var Kaj, som var på vej hjem. Nøj, hvor jeg blev glad. Knallerten kom på hængeren, og jeg ind i bilen, og så var det hjemad.

Næste dag tog han den med til Aabenraa, hvor han havde sit lille værksted i Nygade. Sådan var Kaj bare.

Efter mange år stoppede Kaj som cykelsmed, og mange kom til at savne ham. Men så kunne man jo bare tage Løjtbussen, for der var Kaj startet som chauffør.

Jo, han var en god og venlig person. Der vil blive en tom plads alle vegne, hvor Kaj var.

Vores tanker går til Thielde og familien.

Æret være Kajs minde. Hvil i fred, Kaj.

Mindeord over Kaj Madsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce