Flyvende farmor fylder firs


Flyvende farmor fylder firs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Varde: Ragnhild Hansen, Gellerupholmsvej, Varde fylder 80 år den 24. maj. Blandt sine mange venner er hun bl.a. kendt som den lokale udgave af "flyvende farmor", Jytte Abildstrøms kælenavn. Det er så også den eneste lighed mellem de to, lige bortset fra at Ragnhild gennem mange år har været knyttet til "7-kanten", først og fremmest som instruktør.

Kælenavnet hentyder til de utallige aktiviteter, Ragnhild Hansen gennem årene har taget del i. Som nævnt har "7-kanten" fra starten haft glæde af hendes deltagelse i scenens mange aktiviteter gennem årene. I de senere år har interessen for de mange fremmede, der også findes i Varde og omegn, givet sig udtryk i stor hjælpsomhed overfor mange af disse. Lige fra lektiehjælp til samtaler med det kommunale system om mangt og meget, som har forekommet vanskeligt gennemskueligt for både flygtninge og indvandrere. 4H haverne har i Ragnhild en ivrig og ihærdig leder, som ud fra sine erfaringer som landmandsdatter og -kone i Vibæk har kunnet bistå de fremmede i, hvordan man bedst får sine bestræbelser med jorden til at give frugt.

Ragnhild Hansen, som har tre børn med Aage Munch Hansen, flyttede fra Vibæk til Gellerupholmsvej i begyndelsen af det nye årtusinde, og herfra går de mange aktiviteter ud i både den nære og den store fjerne verden. Australien er vist det eneste kontinent, hun ikke har besøgt. Peru, Nepal med Himalaya, Afrikas Abbesinien og Egypten er blevet nedlagt, foruden nærmere lokaliteter som Færøerne og Gotland. Man kunne blive ved.

En stor og vigtig side af Ragnhild Hansens interesser er billedkunst, hvor hun både som udøvende maler og aktiv gennem mange år som arrangør af udstillinger har brugt megen energi. En stor kreds af venner fylder også meget i Ragnhild Hansens liv. De vil sikkert hylde hende på festdagen, der ikke falder sammen med fødselsdagen.

Flyvende farmor fylder firs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce