25 år med kvalitet

Det er 25 år siden, Heidi Solhøj Jønsson flytte til Tistrup for at få job ved Primo Danmark. Privatfoto

25 år med kvalitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tistrup: Fredag den 1. juni 2018 kan Heidi Solhøj Jønsson fejre 25 års jubilæum hos Primo Danmark A/S.

Hun blev oprindelig udlært som kvalitets- og måletekniker, men det var kvalitets- og miljøafdelingen hos Primo Danmark A/S, der var årsagen til, at Heidi flyttede til Tistrup sammen med sin mand Bjørn.

- Heidi har i mange år via sin stilling i kvalitetsafdelingen blandt andet som kvalitetschef været ansvarlig for at opretholde og implementere de nuværende kvalitetssystemer, der arbejdes efter. I den forbindelse har Heidi stået i spidsen for implementering af Operation Clean Sweep, som jo netop definerer den miljø profil Primo Danmark A/S dagligt arbejder efter, skriver Primo i en pressemeddelelse og tilføjer:

- De sidste år har Heidis arbejdsområder været som ansvarlig for Lab herunder deltaget i det daglige kvalitetsarbejde, audits med mere. Heidi har en meget grundig tilgang til arbejdet, og hendes "falkeøje" ser tit detaljer, som andre ikke nødvendigvis lægger mærke til.

Nordjyde

Oprindeligt er Heidi Solhøj Jønsson nordjyde fra området omkring Aalborg, og når hun hepper på sportshold, er det dem fra Nordjylland.

Fritiden bruges på, håndbold, yoga, hus, have, sommerhus og familie. Sidstnævnte tæller foruden Bjørn deres to døtre Emilie og Sofie.

I 1996 fik Heidi Solhøj Jønsson orlov for at føles med sin mand og døtrene til til Qatar.

Jubilæet markeres fredag den 1. juni 2018 med en intern reception hos Primo Danmark A/S.

25 år med kvalitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce