Krondiamantbryllup Hanne og Johannes Matthiessen


Krondiamantbryllup Hanne og Johannes Matthiessen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hanne og Johannes Matthiessen, Møllegade 22, Løgumkloster, har onsdag 22. maj krondiamantbryllup.

Hanne Matthiessen er født Gotthardsen og fra Sottrup Mark, og Johannes Matthiessen er opvokset på Bylderup Mark.

Efter ophold på Nordborg Efterskole og Gråsten Husholdningsskole havde Hanne pladser på egnen og sammen med flere unge fra Bylderup-området, blandt andet Johannes pladser på gårde på Skiveegnen.

Efter skoleuddannelsen i Tønder og et ophold på Rens Ungdomsskole fik Johannes en praktisk landbrugsuddannelse, inden de i begyndelsen af 50-erne overtog forældrenes ejendom på Bylderup Mark.

Sammen drev de gården indtil november 1979, da de af helbredsmæssige årsager måtte opgive landbruget. Så de flyttede til Surrroj i Bylderup, hvor de nød lidt mere rolige dage med gode naboer og venner.

For 15 år siden flyttede de til en mindre lejlighed i Løgumkloster, hvor de med deres flair og interesse for kontakt med andre mennesker er faldet godt til.

Gennem årene har de været engageret i frivilligt arbejde og har ydet et uselvisk og dygtigt arbejde, hvor end indsatsen har været.

Hanne Matthiessen har været i bestyrelsen for Husholdningsforeningen i Bylderup og Slogs Herreds Hus og har været engageret i frivilligt arbejde for ældre.

Johannes Matthiessen har været befalingsmand i Flyverhjemmeværnet og i bestyrelsen for Dragonforeningen.

Sammen har de skabt et gæstfrit sted for familie og venner og et godt hjem for deres fire børn. Jens, der bor i Christiansfeld, Tove i Sønderborg, Niels Jørn i Bredevad og Christian i Øster Lindet. De glæder sig over både børnebørn og oldebørn.

Krondiamantbryllup Hanne og Johannes Matthiessen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce