90 år Johannes Matthiessen


90 år Johannes Matthiessen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere gårdejer på Bylderup Mark, Johannes Matthiessen, Møllegade 22, Løgumkloster, fylder onsdag 16. maj 90 år.

Johannes Matthiessen er født i Flensborg og opvoksede på Bylderup Mark.

Da Johannes havde endt skoleuddannelsen i Tønder og efter et ophold på Rens Ungdomsskole, begyndte han en alsidig praktisk landbrugsuddannelse. Han arbejdede på forskellige gårde på egnen og senere blandt andet i Frørup og på Skiveegnen, inden han i begyndelsen af 50-erne først forpagtede forældrenes ejendom på Bylderup Mark og senere overtog den.

Sammen med hustruen Hanne drev de gården indtil november 1979, da de af helbredsmæssige årsager måtte opgive at drive landbrug. Ægteparret flyttede herefter til Surrroj i Bylderup, og i foråret 2003 flyttede de til Løgumkloster hvor de er faldet godt til.

Johannes Matthiessen har gennem årene været engageret i frivilligt arbejde. Han har ydet et stort uegennyttigt arbejde, hvor end han var med.

Johannes var i mange år befalingsmand i Flyverhjemmeværnet. Hos skytterne i DGI var han skydeinstruktør for børn og unge. I bestyrelsen for Dragonforeningen var han kasserer i mange år. For den flotte indsats gennem tiderne er han tildelt flere hæderstegn, blandt andet er han blevet belønnet som "Årets Dragon" med tildeling af foreningens æressabel for en enestående i indsats og er her for nylig udnævnt til æresmedlem af Dragonforeningen.

Sammen med hustruen har de skabt en gæstfri ramme for familie og venner og et godt samlingspunkt for oldebørn, børnebørn, svigerbørn og deres fire børn. Jens, der bor i Christiansfeld, Tove i Sønderborg, Niels Jørn i Bredevad og Christian i Øster Lindet.

90 år Johannes Matthiessen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce