40 års Jubilæum: Jonna Cathrine Hollensen


40 års Jubilæum: Jonna Cathrine Hollensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktionssekretær Jonna Cathrine Hollensen, Business College Syd, har 40 års jubilæum onsdag 1. august.

Jonna Cathrine Hollensen startede som kontorassistent på Sønderborg Handelsskole i august 1978, og i 1982 gennemførte hun den erhvervssproglige korrespondenteksamen i Tysk.

Jonna har igennem sine mange år på skolen været uddannelsessekretær på flere af dens uddannelser, men har i de sidste 15 år været sekretær for skolens ledelse.

Jonna tog ligeledes opgaven med at betjene skolens bestyrelse på sig, da Mommark Handelsskole og Sønderborg Handelsskole fusionerede i 2005, og flere af skolens udvalg har også stor glæde af hende evner. Mange af skolens samarbejdspartnere vil desuden kende Jonna fra deres korrespondance med skolen, hvor hun har ansvar for de mange indgående skriftlige henvendelser.

Jonna er dygtig til fremmedsprog og engageret i skolens internationale aktiviteter. Hun lægger et stort arbejde i, at elevernes studieture og praktikophold i udlandet er velforberedte, såvel som at gæster fra udlandet føler sig velkomne.

Jonna har igennem alle årerne været engageret i skolens sociale liv, og hun har ofte selv været involveret i at planlægge aktiviteterne blandt andet i skolens personaleforening.

Jonna er en omsorgsfuld og god kollega, der trofast husker mærkedage og bekymrer sig om andres velbefindende.

I fritiden hygger Jonna om manden Svend og børnene Nanna og Julie og deres kærester, og især barnebarnet Wilma får Jonnas kærlige opmærksomhed.

Jubilæet fejres ved en reception på Business College Syd, Sdr. Landevej 30, Sønderborg, fredag den 10. august, klokken 13.30-15.30.

40 års Jubilæum: Jonna Cathrine Hollensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce