25 års jubilæum Trine Gersling


25 års jubilæum Trine Gersling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25 års jubilæum

Ole Møller-Jensen, Engvej 15, Styrtom, Aabenraa, har torsdag den 1. november være ansat 40 år ved Danfoss.

Trine Gersling kom til Gigthospitalet i 1993 og blev dermed både en del af det team, der arbejdede med rehabilitering af de indlagte patienter og samtidig en del af Gigthospitalets træningscenter. I de seneste 25 år er udviklingen inden for diagnostik og behandling af gigtpatienter gået stærkt, og arbejdet som fysioterapeut har fulgt med denne udvikling. Dengang var patienterne ofte indlagt i ugevis, sad i kørestol og træningen kunne bestå i at hjælpe patienterne til selv at kunne tage tøj på og spise selv.

Men takket være ny medicin og mere intensiv behandling får gigtpatienter i dag ikke samme skader på leddene som før, så arbejdet som fysioterapeut består nu blandt andet af at lære patienterne smertehåndtering og at hjælpe dem til en aktiv hverdag.

Trine Gersling har løbende videreuddannet sig og interesserer sig for manuel terapi med koncepter som Mulligan Conceptet og Be Activated. Nu som dengang er det den direkte kontakt med patienterne, der er det vigtigste for jubilaren, der oprindelig stammer fra Sønderjylland og nu bor på Broagerland.

Fra januar 2019 kommer Trine Gerslings arbejde til at foregå i topmoderne faciliteter i tilknytning til Sønderborg Sygehus, som bliver Gigthospitalets nye domicil. Gigthospitalet modtager patienter fra hele Danmark og ejes og drives af Gigtforeningen.

25 års jubilæum Trine Gersling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce