25 års jubilæum Knud Ernst Petersen


25 års jubilæum Knud Ernst Petersen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konsulent og vejleder Knud Ernst Petersen, Sønderborg, har onsdag den 1. august været ansat 25 år ved Business College Syd.

Han blev ansat som jobkonsulent, primært med lære- og praktikpladsområdet som arbejdsområde, hvor opgaven var at få virksomhederne til at etablere praktikpladser og derefter at matche skolens elever med virksomhederne - at få "de rigtige elever" til at komme "i lære" i de rigtige virksomheder". En udadvendt opgave med mange snitflader og samarbejdsrelationer til områdets virksomheder, handelsstandsforeninger og faglige organisationer m.m.

Det blev hurtig tydeligt, at han besidder mange kvaliteter og kompetencer, og efter kort tids ansættelse blev der brug for ham som underviser - først i privatøkonomi, senere i andre økonomifag på erhvervsuddannelserne, hvor han - med sin baggrund i forsikringsbranchen - kunne bidrage med praksisnær undervisning. Det teoretiske fundament har Knud med en handelsfaglærereksamen i regnskabslære.

Han grundighed og evne til at sætte sig ind i komplekse problemstillinger har gjort, at han har været en del af mange nye tiltag og udviklingsopgaver på skolen. Her kan bl.a. nævnes brobygning til folkeskolens ældste klasser, sundhedsservicesekretæruddannelsen, elevers praktik i udlandet, udvikling af nye fag og ikke mindst Praktikcenteret. Han var primus motor i etableringen af skolens Praktikcenter, som han har været leder af i en årrække, og som blev hans hjertebarn.

Knud Ernst Petersen er en yderst loyal, grundig, og kompetent medarbejder og kollega der altid er parat til at bidrage i hele organisationen. Han er nysgerrig og forandringsparat og altid med på nye udfordringer og tiltag til skolens bedste.

I dag beskæftiger han sig hovedsageligt med realkompetencevurdering af voksne og løser forskellige konsulentopgaver i skolens afdeling for Praktik og Vejledning.

I sin fritid dyrker han fitness og passer kolonihaven. Han er et stort familiemenneske og sammen med Jette holder han meget af at være sammen med deres to døtre og ikke mindst de tre børnebørn.

Jubilæet fejres ved en reception på Business College Syd den 17. august.

25 års jubilæum Knud Ernst Petersen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce