Vendte tilbage til banken og kan nu fejre 25 års jubilæum

Svend Hammer Holm har med to ansættelser i Arbejdernes Landsbank samlet sammen til et 25 års jubilæum. Pressebillede

Vendte tilbage til banken og kan nu fejre 25 års jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jubilæum: Efter en afstikker på 10 år kunne Svend Hammer Holm ikke undvære sin gamle arbejdsplads længere. Når den ikke lige står på kundepleje og tal, er han ivrig tennisspiller.

En gang bankmand. Altid bankmand. Selvom der har været afstikkere for erhvervskundechef Svend Hammer Holm, er han alligevel vendt tilbage til sin gamle arbejdsplads Arbejdernes Landsbank i Kolding, hvor han har været i to omgange i løbet af sin 47 år lange bankkarriere.

Tirsdag den 1. maj kan Svend Hammer Holm så markere sit 25 års jubilæum. Han begyndte som elev i Haderslev Creditbank i 1971, der senere blev en del af Danske Bank.

Han kom første gang til Arbejdernes Landsbank i 1976 som gruppeleder i Haderslev. I 1984 blev han udnævnt som filialbestyrer i bankens nyåbnede filial i Aabenraa, og fra 1987 til 1997 var han filialdirektør i Arbejdernes Landsbank i Kolding.

Fra 1997 til 2007 tog han en "afstikker" til Realkredit Danmark i Kolding og Vejle, og 2008-2013 var han filialdirektør i Vestjysk Bank i Kolding.

I 2014 vendte han tilbage til Arbejdernes Landsbank i Kolding. Denne gang i en stilling som erhvervskundechef for Erhvervscenter Sydjylland.

- Jeg har altid godt kunne lide at være tæt på mine kunder. Det bedste ved mit job er nemlig, at jeg kan være med til at gøre en forskel for kunderne. At gøre deres ønsker mulige og være med til at løse de udfordringer, som livet bringer," siger Svend Hammer Holm, der ikke har nogen aktuelle planer om at gå på pension.

Han har boet i Kolding siden 1987 sammen med sin hustru Christel, der ligesom ham selv stammer fra Haderslev. Fritiden går med familie, venner, haven og sport. Han har spillet tennis i mange år og er engageret i bestyrelsesarbejde i Kolding Ketcher Center. Han har desuden været med i Koldinghus Rotary Club i mange år.

Vendte tilbage til banken og kan nu fejre 25 års jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce