Revisor Jan Knudsen fylder 60 år


Revisor Jan Knudsen fylder 60 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Statsautoriseret revisor Jan Knudsen, Brandt Revision og Rådgivning, Birkemose Alle 27, Kolding, fylder fredag 28. september 60 år.

Jan Knudsen, der er sønderjyde, har en stor del af sit liv arbejdet og opholdt sig i Sønderjylland, men siden 1994 har han haft sit virke i Trekant-området.

Efter at være blevet student fra Aabenraa Statsskole, læste han HA i Sønderborg og siden HD i regnskab, ligeledes hjemme i fødebyen Sønderborg. Efterfølgende tog han cand. merc. aud eksamen fra Syddansk Universitet. Hans revisoreksamen som statsautoriseret revisor blev færdiggjort i 1996.

Jan Knudsens første stilling var på Sønderjyske Revisionskontor med hovedsæde i Sønderborg, men hvor han blev tilknyttet Tønder-kontoret. Fra 1989 til 1994 havde han ansættelse hos KPMG i Sønderborg, inden teltpælene blev rykket op, og han flyttede til Vejle, hvor han var tilknyttet Ernst and Young. Det var i årene fra 1994 til 2003, hvorefter han blev tilknyttet MS Revision, i dag Brandt Revision og Rådgivning med sin daglige gang på kontoret i Kolding.

Jan Knudsen bor privat i Vejle med sin hustru Annegrete. Parret har to sønner, som bor i henholdsvis Aalborg og England. Hertil et barnebarn. I årene fra 2012 og til 2016 udvidede Jan Knudsen sine eksamener og tog en MBA fra Århus Universitet. Han er medlem af Trekantens Lederforum, ligesom han er engageret i Rotary Vejle Syd.

En af fritidsinteresserne er motionscykling, som han enten dyrker derhjemme eller på landevejen. Han cykler en del, men altid alene. For som han selv udtrykker det: Så er der ingen, der skubber til mig, og jeg cykler i mit eget tempo.

I anledning af fødselsdagen holdes der på mandag den 1. oktober reception hos Brandt Revision og Rådgivning fra 13.00 til 16.00.

Revisor Jan Knudsen fylder 60 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce