Jernbryllup: Marie og Aksel Jepsen

Marie og Aksel Jepsen, Kolding, har 70 års bryllupsdag (jernbryllup) på tirsdag den 10. juli.

Jernbryllup: Marie og Aksel Jepsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marie og Aksel Jepsen, Kolding, har tirsdag 10. juli jernbryllup. De har siden 1975 boet på Nellikevej.

Aksel og Marie Jepsen begyndte deres forhold som skolekærester, holdt pause som teenagere, fandt sammen igen og blev gift i 1948. Aksel var nu færdig med at være marinesoldat og Marie havde været et år "i huset" i London hos en fin familie. Herefter flyttede de fra Esbjerg til København, hvor Aksel blev teknisk tegner. Om sommeren supplerede han indtægten ved at passe en roulette i Tivoli efter fyraften til kl 23 - syv dage om ugen. Marie fik job på Statens Frøkontrol og gik senere hjemme med parrets to børn. Det økonomiske overskud blev til en brugt bil og et sommerhus ved Bramsnæsvig.

I 1975 blev de to voksne børn efterladt på Sjælland. Aksel og Marie slog sig ned i et hus i Kolding, hvor de stadig bor og stort set klarer sig selv og haven med lidt hjælp til hækken og en robot til græsset.

På trods af at de begge er fyldt 93 år, går de stadig op af den stejle vej til den lokale Fakta og klarer dagligdagens indkøb. Når turen går til midtbyen med torvet, apoteket og det uundværlige bibliotek, så bliver der spenderet en taxa ud og hjem.

Bryllupsdagen fejres på restauranten ved Geografisk Have med venner og familien, som nu inkluderer tre børnebørn og fem oldebørn.

Jernbryllup: Marie og Aksel Jepsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce