Et KB-koryfæ fylder 75

Hans Iver Lindorff fylder i dag 75 år. Arkivfoto: Ludvig Dittmann

Et KB-koryfæ fylder 75

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hans Iver Lindorff, Nordborgvej 9, Kolding, fylder onsdag 8. august 75 år.

"Med sportslig hilsen." Sådan afsluttes alle mails fra Hans Iver Lindorff, og sporten, i de senere år især fodboldsporten i Kolding Boldklub, har altid fyldt meget i hans liv. Hans Iver, som han hedder i daglig KB-tale, har netop fejret guldbryllup med sin hustru, Bodil, og har desuden glæde af to sine sønner, der begge spiller fodbold, og deres familier, der rummer tre børnebørn.

Hans anden familie holder til på Mosevej Sportsplads, hvor ingen opgaver er for små for ham. Han har styr på baner, spillercertifikater og kontingent, og han ordner beredvilligt alle former for praktiske opgaver i Kolding Boldklub. Som tidligere dommer er han altid klar til at trække i tøjet og puste i fløjten, og skal der findes folk til opgaver i klubben, er det Hans Iver, man henvender sig til.

Hans Iver Lindorff har haft en lang række tillidsposter i Kolding Boldklub, et enkelt år var han også formand, og det var ham, der i foråret med et kæmpestort benarbejde gik forrest, da der i en krisetid skulle vælges en ny bestyrelse i byens største fodboldklub. Hans Iver, der er født i Ødis, blev aktiv pensionist i 2008. Han var i mange år ansat i Post Danmark og sluttede sin erhvervskarriere hos HB Textil.

Et KB-koryfæ fylder 75

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce