90 år: Esther Højgaard Jensen

Esther Højgaard Jensen fylder lørdag 29. december 90 år.

90 år: Esther Højgaard Jensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esther Højgaard Jensen, Koldingvej 27, Christiansfeld, fylder lørdag 29. december 90 år.

Esther blev født i Sædding i Vestjylland som nummer syv af en børneflok på ni. Hun kom ud at tjene som 13-årig. Esther var i huset forskellige steder og på højskole, inden hun blev gift med Albert i 1949. Sammen drev de en gård i Blåkilde ved Tarm indtil 1953, hvor de solgte gården, fordi Albert meldte sig som befalingsmand.

Esther blev det faste holdepunkt for familiens tre børn, for Albert var tit borte fra hjemmet pga. sit arbejde. Hun var og er en meget dygtig husmor.

Esther blev ansat ved skofabrikken Lundi, hvor hun hjemmefra syede mokkasiner. Senere kom hun til Brødrehusets Bageri i cirka 15 år, hvor hun var både i pakkeriet og på kontoret.

I alle årene har hun været sin mands utrættelige støtte og deltaget med stor iver i hans projekter, som efter hans pensionering bl.a. bestod i arbejdet med Genforeningsmuseet og oprettelse af keglebanerne ved Cuben i Christiansfeld.

Esther spiller selv kegler sammen med sin mand, og hver mandag spiller hun bridge i seniorhuset.

Esther er en højt elsket oldemor, farmor, mormor, svigermor og mor for sin familie. Hun og Albert har altid døren åben, og hjemmet er præget af stor gæstfrihed, kærlighed og ikke mindst stor livsglæde. Albert har været plaget af sygdom i de seneste par måneder, og her har Esther trofast været ved sin mands side. De ser frem til, at de kan fejre jernbryllup i december 2019.

90 år: Esther Højgaard Jensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce