60 år i Serapions-Ordenen

Svend Erik Søndergaard Andersen har 60 års jubilæum i Serapions-Ordenen. Privatfoto

60 år i Serapions-Ordenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En af Koldings kendte borgere - den tidligere farvehandler Svend Erik Søndergaard Andersen har været med Logen Saxum under Serapions-Ordenen i Danmark i 60 år. 60 år er i den sammenhæng rigtig mange år. Der er næsten halvdelen af den tid Ordenen har eksisteret og mange af Ordenens brødre var slet ikke født på det tidspunkt.

Logen Saxum er stiftet i 1957, så Svend Erik har været med stort siden starten. Derfor var han selvfølgelig en del af den kreds af brødre, som var besat af en stærk pionerånd. Brødre som kæmpede for logens fremtid. Trodsede de uhensigtsmæssige lokalevilkår. Og ved stærkt sammenhold og hårdt arbejde blev dette problem løst ved køb og istandsættelse af den bygning, vi stadig har, allerede i 1964. Br. Svend var meget markant i dette forløb og dette blev belønnet allerede i 1963 med tildeling af Ordenens 6. gradstegn.

Gennem flere år holdt Margit og Svend Erik lange ferier i udlandet, så der måtte vi undvære ham. Men efterfølgende har han været meget flittig til at møde op. Indtil helbredet begyndte at gøre knuder. Vi kunne dog glæde os over, at han i sommerens løb havde lyst til en skovtur sammen med to af vore brødre. Og at han og Margit dukkede op ved årets sommerfest.

Brødrene i Logen Saxum glæder sig oprigtigt til, at kunne fejre br. Svend E. Andersens 60 års broderjubilæum. Alle håber, at BR Svend Erik vil nyde dagen.

60 år i Serapions-Ordenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce