60 år: Frida Hansen


60 år: Frida Hansen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frida Hansen, Strandbakken 32, Rebæk, Kolding, fylder fredag 25. maj 60 år. Den 25 maj 1958 så Frida for første gang dagens lys i Øster-Højst i Sønderjylland.

Senere flyttede hun sammen med hendes far og mor og søskende til Bredebro, hvor hun i en alder af 15 år mødte hendes nuværende mand Tage.

Sammen har de fået 2 dejlige børn; Andreas på 36, som er børschef i Alm. Brand, og Karin på 33 som er butikschef i Matas . Siden er der kommet fire fantastiske børnebørn til; 2+2.

Frida kan kigge tilbage på en lang karriere indenfor forskellige felter, heraf en del år som leder på det sociale område ved det daværende Holsted Kommune, senere Vejen Kommune, hvor hun stadig er ansat og nu nærmer sig et 40 års jubilæum.

Familien har boet i Hovborg i mange år , og det førte til en række spændende opgaver for hende for lokalsamfundet, dels som én af initiativtagerne til at bygge Hovborgs første rigtige børnehave i Hovborg ved frivillig arbejdskraft, og dels med en formandspost i nogle år for det samlede idrætsforeningsliv i Hovborg i HUIF.

Også den lokale Dagli' brugs har nydt godt af Fridas indsats, hvor hun efter få år i bestyrelsen overtog formandsposten og bestred den i en årrække..

Fritidsinteresserne er mange, dels har hun været medlem af Brørup-Holsted Innerwheel i over 20 år og har bl.a. været klubbens præsident. Dette arbejde, som jo hovedsageligt er velgørende arbejde, har en meget stor plads i hendes hjerte.

Hjemlig hygge og rejser fylder også meget, heraf et par årlige ture til ferielejligheden ved Middelhavet. Så alt i alt et meget indholdsrigt liv og et liv fyldt med oplevelser kan fødselaren med glæde se tilbage på. Dervil være kaffe på kanden 25. maj hele dagen fra kl. 10, for alle der har lyst til at kigge forbi.

60 år: Frida Hansen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce