40 års jubilar tager kegler: Jens Henrik Larsen

Jens Henrik Larsen har 2. januar 40 års jubilæum hos Alfa Laval.

40 års jubilar tager kegler: Jens Henrik Larsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jens Henrik Larsen, Pinjevej 6, Kolding har onsdag 2. januar 40 års jubilæum hos Alfa Laval i Kolding.

- Vi har set flere unge, der rejser og så vender tilbage efter to-tre år.

Konstateringen kommer fra Jens Henrik Larsen, som dermed peger på en tendens gennem mange år hos Alfa Laval i Kolding, hvor han onsdag 2. januar kan fejre sit 40-års jubilæum.

Han var selv ansat i tre år, men skiftede til et andet firma - og da han fik tilbud om at vende tilbage, slog han fluks til. Og han er ikke den eneste 40 års jubilar - i 2018 var der ni i Kolding og tre som har været ansat i 45 år. Og 2019 byder også på en håndfuld 40 års jubilarer.

- Vi har så mange goder og et godt arbejdsklima. Man bliver påskønnet, lyder forklaringen fra Jens Henrik Larsen.

I langt de fleste af de 40 år har han kørt truck: Først hos Lavrits Knudsens Maskinfabrik på Havnen og dernæst under navnet Alfa Laval på Albuen, hvor en ny fabrik blev bygget. De sidste mange år har han arbejdet med kvalitetstjek af pumper, som leveres til hele verden.

Til sommer vil han gå på efterløn, men det betyder ikke at han mister kontaktet med arbejdspladsen:

- Jeg var inviteret med til pensionistjulefrokosten, så jeg kunne se, hvad det er jeg går ind til, siger han med et smil og fremhæver, at det er én af de måder, firmaet stadig påskønner pensionerede medarbejdere på.

Pensioneringen vil Jens Henrik Larsen blandt andet bruge på at skrue op for rejseriet; ikke mindst længere rundture i USA har han fået smag for.

På hjemmebane går noget af fritiden på keglebanen: For 10-15 år siden var det stort, også i Kolding. Men efterhånden har bowling overtaget dette, siger han.

40 års jubilar tager kegler: Jens Henrik Larsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce