25 års jubilæum: Lone Skytteløv

Lone Skytteløv, Assens, har 25-års jubilæum hos AMU Syd.

25 års jubilæum: Lone Skytteløv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lone Skytteløv, Assens, IT- og sekretariatschef hos AMU Syd, har lørdag 1. september 25 års jubilæum.

Lone blev som ung uddannet korrespondent i tysk og fransk, og fortsatte studierne for få en juridisk embedseksamen i 1986. Hun fik ansættelse som bl.a advokatfuldmægtig og blev advokat, men fik lyst til at prøve kræfter i andre brancher, og har siden 1993 slået sine folder som IT- og sekretariatschef på AMU SYD.

De primære opgaver har gennem årene været personale, støtte til ledelse og bestyrelse, samt større projekter og fundraising.

Lone har et meget stort hjerte, der banker for den mere spirituelle del af tilværelsen - hun har således taget en del kurser og seminarer som NLP, coach og mindfulness, og hendes største interesser er personlig udvikling, kunst, rejser i ind- og udland, ligesom der er blevet tid til at skrive en bog.

Hun er en dedikeret og engageret chef, og hun er meget respekteret og afholdt blandt både medarbejdere, kolleger og samarbejdspartnere.

AMU Syd er, ifølge Lone, en utrolig spændende arbejdsplads, med konstante udfordringer og engagerede medarbejdere for hele tiden at kunne følge med, og kunne levere gode uddannelser, til den kortuddannede del af arbejdsmarkedet - som hun siger: " Med over 10.000 forskellige mennesker på kursus hos os, i løbet af et år, bliver det selvsagt aldrig kedeligt".

25 års jubilæum: Lone Skytteløv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce