25-års jubilæum: Kurt Poulsen

Kurt Poulsen, Kolding, har 7. februar 25-års jubilæum hos Bygma Kolding. Privatfoto

25-års jubilæum: Kurt Poulsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kurt Poulsen, trælastsælger, Kolding, har torsdag 7. februar 25-års jubilæum hos Bygma Kolding.

Kurt Poulsen er egentlig uddannet tømrer, men efter 10 år i faget, trængte ønsket om en tættere kundekontakt sig på, og Kurt sprang til, da han fik tilbud om at arbejde på en tømmerhandel.

Kurt trivedes godt med arbejdet på landevejen, skiftede job et par gange, og kom i 1994 til Grønborgs Tømmerhandel i Kolding, som i dag hedder Bygma. "Jeg kan slet ikke forstå, at der er gået 25 år" siger Kurt. "De er gået stærkt, men det har været gode år med spændende opgaver, fantastiske kolleger og kammeratskaber uden for arbejdstid. Det jeg nyder mest ved mit arbejde er den daglige kundekontakt og at rådgive kunderne. Og med Bygmas fokus på de professionelle har jeg stadig god gavn af min håndværker-baggrund".

Når Kurt ser tilbage på de bedste oplevelser i sit arbejdsliv, er det arrangementer med kunderne, han fremhæver. "Hverdagen byder på masser af gode oplevelser, men gennem årene har jeg også været heldig at deltage på bl.a. fisketure, i håndboldkampe og i leverandørbesøg i udlandet med kunder. Det giver nogle ekstra friske pust og styrker relationerne". Kurt Poulsen er på 32. år gift med Jytte og bor i hus i Kolding. Sammen har de to voksne børn, Emil og Emma, og et dejligt barnebarn på et år. Parret kan lide at vandre og holder ofte ferie sammen med vennekredsen, som de har kendt siden ungdommen. Når tiden tillader det, springer Kurt op på cyklen og kører enten på landevej eller på mountainbike afhængigt af årstiden. 25-års jubilæet den 7. februar fejres internt med kollegerne i Bygma Kolding.

25-års jubilæum: Kurt Poulsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce