25 års jubilæum: Jesper Holm

Jesper Holm, divisionschef, har 25 års jubilæum hos Alfa Laval Nordic.

25 års jubilæum: Jesper Holm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jesper Holm, Kolding, har onsdag 1. august 25 års jubilæum hos Alfa Laval LKM og har bl.a. to gange været udstationeret i USA.

- Alfa Laval LKM var meget eftertragtet og kendt som det bedste sted at få en elevplads i Kolding. Konstateringen kommer fra Jesper Holm - og han er et godt eksempel på, at det passer, for august er det 25 år siden, at han startede som elev i Alfa Laval.

Han fortæller, at der var et godt uddannelsesprogram, og så trak det også op, at der var mulighed for at komme til udlandet. Således fik han mulighed for at arbejde et halvt år i USA.

Jesper Holm er i dag divisionschef med ansvar for salg i Norden af produkter til bl.a. fødevareindustrier og spildevandshåndtering. Og både produktion af fødevarer og rensning af spildevand er områder, som der er stor fokus på og stor vækst inden for. Undervejs har han været godt omkring i forskellige job og bl.a. andet været kørende sælger, produktchef, salgschef og atter en tur i USA, hvor han i fem år var ansvarlig for service.

Han er glad for de mange varierede opgaver gennem de 25 år, og peger på en fordel ved at skifte rundt i det samme firma: - Man skal være nysgerrig efter at prøve nye ting - men har også et fast holdepunkt, fordi man bygger videre på nogle af de ting man kan, siger han.

Jesper Holm har fuld fart på i fritiden, hvor han er ungdomsformand for fodboldspillerne i Nr. Bjert IF, han løber, spiller golf og bader i Kolding Fjord året rundt.

25 års jubilæum: Jesper Holm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce