25 års jubilæum: Inger Bygum

Inger Bygum har 25-års jubilæum den 1. januar hos Alfa Laval i Kolding.

25 års jubilæum: Inger Bygum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Inger Bygum, Gyden 17, Kolding har tirsdag 1. januar 25 års jubilæum hos Alfa Laval Kolding.

- Man skal handle ind for en masse milliarder euro - og samtidigt sørge for varerne kommer hurtigere frem til kunderne. Sådan forklarer Global Sourcing Manager Inger Bygum med et smil sit job hos Alfa Laval i Kolding.

Det svenske firma har afdelinger verden over, som fremstiller udstyr til eksempelvis føde- og drikkevareindustrien, den farmaceutiske industri, til marine industrien og mange andre. Inger Bygum er ansvarlig for køb af reservedele til alt, hvad der produceres verden over. Og med base i Kolding har hun medarbejdere fire steder rundt om i verden:

- Produkterne holder rigtig længe: Noget af det vi køber ind til, er udstyr som er solgt for 50 år siden, fortæller hun.

Inger Bygum tyvstartede faktisk for over 25 år siden: Hun søgte praktikjob som led i uddannelsen til eksporttekniker, og da det halve års praktik var overstået, tilbød Alfa Laval hende et job, da hun blev færdiguddannet.

Dét tog hun imod i 1994 og fem år senere fik hun sit første lederjob i Schweiz, og efter halvandet år rykkede hun tilbage til Kolding for at starte et callcenter for tre lande. Senere blev hun fabrikschef for distributionscentret i Kolding, som leverede produkter til hele verden.

Det blev også til to år sammen med familien i USA, hvor hun var leder af en virksomhed, Alfa Laval havde købt - og i slutningen af 2016 rykkede hun tilbage til Kolding i det nuværende job, som bringer hende verden rundt.

Undervejs har hun taget en HD, og er nu i færd med at læse psykologi på Aarhus Universitet. Hun løber, har et par hunde og to hjemmeboende børn i hjemmet i Bramdrupdam.

25 års jubilæum: Inger Bygum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce