90 år: Didde Pedersen


90 år: Didde Pedersen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Didde Pedersen, Horsgang 2, Ribe, fylder i dag lørdag den 12. maj 90 år.

Didde Pedersen drev sammen med sin mand Aksel i mange år et landbrug i Fjærsted, og valgte efter et langt og slidsomt liv at sælge gården og flytte til Spandet.

Parret var fortsat aktive i hus og have, foreningsliv og med lange cykelture, indtil Aksel kom på plejehjem i Ribe. Didde solgte huset og bor nu en lejlighed midt i den gamle middelalderby, hvor hun nyder udsigten til bylivet ude i gaden og blomsterfloret i haven omme i gården.

Didde Pedersen, der mistede sin mand sidste år, har siden opgivet bilkørsel, men hun er stadig en aktiv kvinde. Hun klarer sig selv i eget hjem og ruller af sted med sin rollator hver eneste dag for at følge med i byens gang. Desuden er hun aktiv avislæser, med i en kortklub og har hver uge besøg af andre tidligere Spandet-borgere, der nu bor i Ribe.

Didde og Aksel Pedersen fik aldrig selv børn, men både før og nu har Didde Pedersen tæt kontakt til de mange søskendebørn.

Fødselsdagen markeres med en fest i Spandet Forsamlingshus, det sted, hvor hun og Aksel har holdt masser af runde fødselsdage og ikke mindst bryllup, sølvbryllup, guldbryllup, diamant- og krondiamantbryllup og jernbryllup. 70 års bryllupsdagen nåede de at fejre et år før Aksels død.

90 år: Didde Pedersen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce