70 år: Doris Ebsen


70 år: Doris Ebsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Doris Ebsen, Roager, fylder lørdag 6. januar 70 år.

Doris er gift med Thomas Ebsen der var pedel på Roager skole. Doris har 3 døtre der alle er gift, Anette der bor i Roager , Susanne der bor i Damhus og Ulla der bor i Varde. I alt er der 9 børnebørn

Doris var i mange år hjemmehjælper og rengøringsassistent på Roager Skole. Senere var hun i mere end 10 år kogekone i Roager Forsamlingshus, før hun sluttede arbejdslivet som aktivitetsmedarbejder på plejehjemmet Dagmargården i Ribe, hvor hun var utrolig engageret og vellidt blandt plejehjemmets beboere.

Ved byggeriet af både Æ Hal og Roager Medborgerhus var hun kendt som madmor, idet der var hende, der styrede bespisningen af alle de frivillige. Hun gjorde en enorm indsats for, at de frivillige altid var mætte og godt rustet til arbejdet.

Doris har altid været aktiv og siddet i diverse lokale bestyrelser som Brugsen, forsamlingshuset, Husmoderforeningen med mere.

Trods kronisk knoglemarvskræft på 14. år er hun stadig meget aktiv. Blandt andet er hun stadig instruktør på Seniorgymnastik/Ryghold i KVIK 70. Trods sine mange sygdomsforløb gennem de sidste 14 år er hun en ukuelig fighter, som altid har smil på læben og holder hovedet højt.

Fødselsdagen fejres lørdag 6. januar i Roager Medborgerhus med næsten 90 gæster.

70 år: Doris Ebsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce