Hvorfor kun det negative


Hvorfor kun det negative

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev: I den seneste tid har man kunnet læse den ene negative historie om butiksdød efter den anden.

Behøver det hele at være så negativ? Nej!

Gennem årtier har det altid været sådan, at der kommer nye butikker til, mens andre så må lukke - og sådan vil det ganske givet fortsætte.

Lad mig give et par eksempler: For år tilbage var den eneste børnetøjsbutik Kanna. Så kom Cool til. Og der var i en lang periode en skobutik, Møller Nielsen, og så kom Skouniverset til.

Er det måske negativt? nej vel!

Der vil ske brancheglidninger - og tendensen er den, at butiksenheder bliver større og større.

De fleste tomme lokaler i Grindsteds bymidte er simpelthen for små, til de butikstyper der matcher kundernes behov i dag. Kunderne vil se udvalg - og det er vanskeligt at have på 60-75 kvm. Et godt eksempel er Birkecentret. Da det blev etableret, var der dametøj, legetøj og herretøj. Og så lige en tandlæge (Vesthardt) i den bageste del af bygningen. I dag er det hele et stort flot lokale med en meget flot dametøjsbutik - BC Mode - som trækker kunder fra hele oplandet. Det ville de fire små enheder helt sikkert ikke kunne gøre.

Eller hvad med da Expert flyttede fra bymidten til Trehøjevej. Så blev der plads til, at de også kunne etablere en stor hvidevarebutik som Punkt 1 - er det måske negativt? Nej vel! Det var der jo ikke plads til på Nørretorv. Gevinsten for Grindsted som handelsby var jo så pludselig, at nu er der også en rigtig hvidevarebutik Og her blev pladsen jo så ledig til Intersport. Negativt? Nej vel ...

Så kære Grindsted: på med ja-hatten, så bliver det hele også lidt sjovere.

Hvorfor kun det negative

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce