90 år på torsdag


90 år på torsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grindsted: Aage Knudsen, Bekkasinvej 43, Grindsted, fylder torsdag den 24. maj 90 år.

Aage Knudsen har sammen med sin hustru Magny i mange år boet i et hus på Åglimt i Grindsted, men for nylig flyttede parret til de nybyggede ejendomme på Bekkasinvej, hvor de er rykket i en lejlighed med en lille have. Huset på Åglimt havde en stor have med masser af blomster, men grundet Aage Knudsens fremskredne alder var det nødvendigt at sælge huset og flytte til noget, som ikke krævede så meget pasning.

Aage Knudsen har gennem livet været beskæftiget inden for en bred vifte af fag. Han arbejdede ved den lokale jernbane, dengang der kørte tog forbi Grindsted, ligesom han i en årrække var beskæftiget ved Grindsted Museum. Han har desuden arbejdet på Grindstedværket, mens han sluttede sit arbejdsliv med at være pedel i den lokale synshal.

Aage Knudsen har altid interesseret sig meget for veteranknallerter, som han har sørget for at sætte i stand, så de kunne køre med det originale udstyr. I huset på Åglimt havde han desuden et rum, som han brugte til at sætte gamle radioer i stand, så de kunne fungere.

Aage Knudsen bliver beskrevet som en rar mand med et positivt sind. Han er en mand, som inden for det elektroniske felt er længere fremme end mange af sine jævnaldrende. Det skete, da hans datter for år tilbage flyttede til USA, og Aage Knudsen for at holde kontakten satte sig ind i, hvordan internettet og e-mails fungerer. Han læser meget på internettet, og han bruger desuden computeren til at nedfælde forskellige anekdoter fra sin barndom og opvækst og ikke mindst sin tid som soldat. Anekdoter, som den resterende del af familien nyder godt af.

Aage Knudsen nyder i dag pensionisttilværelsen sammen med hustruen Magny samt de to børn, fem børnebørn og sit ene oldebarn.

Fødselsdagen bliver fejret under private former.

90 år på torsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce