90 år: Helmer Jens Peter Skov

Helmer Skov fylder 90 år den 9. december. Privatfoto

90 år: Helmer Jens Peter Skov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grindsted: Helmer Jens Peter Skov, Nørretorv 4, Grindsted, fylder lørdag den 9. december 90 år.

I 1960 grundlagde han Skovs Maskinstation, hvorfra han servicerede landmænd med gødning, ammoniak og høstning om sommeren. Han drev forretningen med sin hustru, Ellen Kirstine Skov, fra landejendommen Tallebjerggård, hvor der også var både køer og grise.

Gennem årene fulgte Helmer Jens Peter Skov altid godt med i landbrugets udvikling og mekanisering. Når der skete ny udvikling af maskiner, var han med på vognen.

Glæden ved en god handel har altid drevet ham. Hans børn husker flere tilfælde fra barndommen, hvor hans indkøb af landbrugsmaskiner trak ud. Somme tider til ud på natten, fordi Helmer Jens Peter Skov ikke ville give sig. Han holdt ud, indtil sælgeren accepterede. Til stor fornøjelse for egnens landmænd.

Parret har tre sønner og en datter. Desuden er der 12 børnebørn og et enkelt oldebarn.

I 1995 overdrog de forretningen til sønnen Hardy Skov. I 1999 blev bygningerne og den tilhørende jord også overdraget.

Selvom arbejdslivet er slut, har fødselaren stadig interesse for forretningen - og for moderne teknik, så han har styr på både iPad og smartphone. Om sommeren nyder han også at bruge tid i den kolonihave, han og Ellen Kirstine investerede i som pensionister.

Fødselaren går til sang en gang om ugen og går ofte til messer. Og så elsker han i øvrigt stadig at lave en god handel, når lejligheden byder sig.

Fødselsdagen fejres på dagen med en fest for den nære familie og bekendte.

90 år: Helmer Jens Peter Skov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce