80 år: Egon Mathiesen


80 år: Egon Mathiesen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tirsdag den 4. september fylder tidligere tømrermester Egon Mathiesen, Grindsted, 80 år.

Egon Mathiesen flyttede med sin hustru Anna til Grindsted i 1959 som ung tømrersvend. De flyttede i lejlighed på Krarupvej, mens de byggede deres hus i den nye udstykning på Bygvænget. Huset stod færdigt i 1962 og har i alle årene dannet ramme om familie og arbejdsliv.

Egon drev i mange år sammen med en kompagnon Grindsted Tømrerforretning og har været en aktiv del af byens håndværkermiljø. Tømrerarbejde og arbejde med træ har fortsat Egons store interesse og byens nye byggerier følges med stor interesse, ligesom det også stadig bliver til lidt arbejde med træ til brændeovn.

En anden stor interesse er musik med Kim Larsen, og Egon deltog senest i koncerten med Kim Larsen på Grindsted Stadion.

Egon har i mange år været den, der står for hele familiens forbrug af jordbærmarmelade, æblekage og småkager. For et par år siden besluttede Egon, at tiden var inde til at vælge en mindre bolig og flyttede i ældrebolig på Bekkasinvej, og huset på Bygvænget blev overladt til et af børnebørnene. Egon er nu en aktiv del af fællesskabet i ældreboligerne på Bekkasinvej, ligesom han fortsat tager aktivt del i hele familiens liv.

Dagen fejres med familien på Bekkasinvej.

80 år: Egon Mathiesen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce