40 års jubilæum

Vagn Aage Jensen

40 års jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vagn Aage Jensen har tirsdag 20. juni 40 års jubilæum hos DuPont Nutrition Biosciences i Grindsted.

Vagn Aage Jensen blev ansat som driftsingeniør i Pektolasefabrikken (nu enzymafdelingen) i det tidligere Danisco i Grindsted.

I løbet af de 40 år har Vagn Aage Jensen været med til adskillige udvidelser og optimeringer af produktionen. Han har været med til at ændre den manuelle registrering af produktionen på store tastaturer til den moderne databehandling, som der er i dag.

Han har været med til at blande forskellige enzymtyper til et færdig mix med den rette sammensætning, som hver gang er en udfordring. Han har også være med til etableringen af et enzymblanderi, som er blevet til det blanderi, der kendes i dag.

Vagn Aage Jensen fik ved en omstrukturering ansvaret for enzymafdelingen på ledelsesniveau, for derefter igen at Vagn Aage Jensen deler gerne ud af sin store viden omkring enzymproduktion.

Han er en meget engageret medarbejder, en god kollega og han er utrolig dygtig, stabil, loyal, hjælpsom og pligtopfyldende.

For cirka 30 år siden var Vagn med, da nogle kunstinteresserede kolleger startede Kunstforeningen Grindsted hos det daværende Danisco i Grindsted. Vagn har haft formandsposten omtrent lige siden og styrer medlemmerne og deres point med hård hånd via regneark og flettesystemer, så der kan sendes korrekte data frem til medlemmerne, når den årlige auktion nærmer sig. Foruden kunst interesserer Vagn sig også meget for jagt og naturen.

40 års jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce