25 års jubilæum i Lego Koncernen

Berit Haugaard har 25 års jubilæum hos Lego Koncernen.

25 års jubilæum i Lego Koncernen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billund: Berit Charlotte Haugaard, Vejle, fejrer tirsdag, 3. juli 2018, 25-års jubilæum i Lego Koncernen.

Berit blev i 1993 ansat som salgsplanlægger i Salgsplanlægningen.

Dette første job efter endt uddannelse som cand.merc. var en ideel oplæring i, hvordan en rigtig arbejdsplads fungerer. Efter små to år fik Berit nyt job i produktionsplanlægningen, hvor jobbet bestod i at planlægge produktionen for fabrikkerne i Schweiz, som dengang lavede alt Duplo og Lego Technic. Herefter fortsatte Berit til Global Forecastning, inden hun fik ledelsesansvar og med ansvar for rapportering til Global Supply Chain ledelsen. Jobbet her var forbundet med meget overarbejde i forbindelse med Consumer Sales analysen, og da Berit i 2002 kom tilbage fra barsel, og der samtidigt var omstruktureringer, valgte hun at sige ja tak til at starte i portfolio management i Supply Chain, som var en del af Global Procurement. Her var Berit i tre måneder, inden hun blev konstitueret leder for afdelingen. Derefter blev det til job i Operations Center, inden det første job som nyhedsprojektleder i Produktudviklingen (PMD) kom i hus.

I sit virke som projektleder har Berit bl.a. lukket Clickits, arbejdet med Lego Power Functions systemet og været med helt fra start til lancering af Lego Games.

Herefter blev Berit fristet af at komme tilbage til rødderne i Supply Chain og takkede derfor ja til et job som leder af Global Performance Management i Manufacturing. Efter to år kom Berit tilbage til PMD og var med til at opbygge et større PG2 Front end som en del af ledergruppen. Her har Berit været med til at lave de store satsninger til drenge segmentet 5 år. Lego Chima, Nexo Knights og Lego Dimenssions bare for at nævne nogle få. I foråret 2017 blev de tre front end grupper i PMD lagt sammen, og Berit blev ved den lejlighed chef for projektlederne og en del af ledergruppen i det nye Creative Play Lab.

Berit er kendt for sit store netværk og sine brede viden om, hvordan Lego-maskinen fungerer. Hun har et stærkt mindset for at lede og samarbejde effektivt mod resultater. Med hendes klare præference for action, åbner hun de rigtige døre og er hurtig i action. Hun er entreprenøren, som på den fineste måde og med en stærk personlig integritet, altid lever op til Lego-værdierne, og Berit er både respekteret og vellidt blandt sine kolleger, som er spredt ud over hele virksomheden.

25 års jubilæum i Lego Koncernen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce