25 års jubilæum: Inge Nielsen

Inge Nielsen

25 års jubilæum: Inge Nielsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Inge Nielsen, Grindsted, fejrer fredag den 22. juni 2018, 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Inge blev i 1993 ansat som operatør i pakkeriet på Højmarksvej og fortsatte i 1996 i Bearbejdnings afdelingen, hvor hun igennem flere år var opstiller på dekoreringsområdet og opstilling af nyt udstyr.

Siden 2006 har Inge været ansat i LEGO Koncernens skåneafdeling, i daglig tale ATE. Allerede efter to år blev hun forfremmet til leder af ATE; en stilling som hun på fornemste vis har haft siden.

ATE funktionen bærer præg af Inges indsats og hun nyder stor respekt blandt ledere, kolleger og tillidsrepræsentanter i LEGO Koncernen og eksternt i diverse faglige netværk. Hun har et tæt samarbejde med de omkringliggende kommuner i forhold til at bringe langtidssyge tilbage i job efter en længere fraværsperiode.

I ATE arbejder medarbejdere på skånejob, i fleksjob og unge med særlige behov. Inge kombinerer energi, engagement og godt humør med empati og forståelse for den enkeltes situation og det har skabt flotte resultater og medført at mange har kunnet kommet tilbage til deres tidligere jobfunktion.

ATE funktionen bærer præg af Inge's stærke ledelsesstil, og selve produktionen køres struktureret efter lean principper og med højt fokus på en sikker og sund arbejdsplads med høj trivsel.

25 års jubilæum: Inge Nielsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce