God træner løfter badmintonspillerne i Brørup

Spilleglæden er stor på alle niveauer i Brørup Badmintonklub, fastslår formand Kenni Birkelund.

God træner løfter badmintonspillerne i Brørup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ansættelsen af Anders Søndergaard som træner har betydet en stor forskel for både spil og sammenhold i Brørup Badmintonklub, konstaterer formand Kenni Birkelund.

Brørup: Badmintonklubben i Brørup slutter sæsonen med at se tilbage på et år med gode resultater og godt sammenhold.

Hyggeholdet for de voksne, der har lyst til at spille badminton, men mangler en makker, endte med at blive et stort hold. Konceptet med, at alle kan være med, har virkelig slået igennem, og giver mange grin og spil. De mange motionister, som har valgt selv at leje en bane, er også blevet flere, og gør, at der om mandagen og onsdagen er godt gang i badmintonbanerne, fortæller BBKs formand Kenni Birkelund i en pressemeddelelse.

Klubbens årlige Natmintons-arrangement slog rekord med 70 børn og forældre, som i et halvt døgn trænede, legede, spiste og overnattede i hallen.

Træning for top og begyndere

For andet år i træk sørgede sponsorer for økonomi til at ansætte en træner udefra. Anders Søndergaard, som året før kom fra Varde, har formået af motivere spillerne og giver dem et løft i udviklingen af deres spil. Det har givet en stor spilleglæde, rigtig mange sejre, medaljer og hyggetimer i hallen.

Klubbens ungdomsspillere er mere synlige end nogen sinde, og der bliver spillet rigtig mange turneringer; ved udtagelsen til landsmesterskab var Brørup den klub, som havde næstflest spillere med i Badminton Sydvest.

For de mindst rutineret spillere er klubben med i et samarbejde, hvor forskellige klubber mødes til interne turneringer. Her bliver spillerne udfordret på deres eget niveau - og det giver god træning samtidig med, at forældre lærer hvordan det er, at have deres børn med til turnering, forklarer Kenni Birkelund.

Børn kan træne gratis

Ved klubmesterskaberne var kun ungdommen repræsenteret i år, men det blev alligevel til 63 kampe og en klubfest for 80 børn og voksne.

Sæsonen er ikke helt slut for alle. Tre hold har kvalificeret sig til DM for hold og sidst i april er der individuelt DM for ungdom i Varde. Ungdomsspillere får tilbud om sommertræning frem til midt juni, og samtidig tilbyder klubben i år badminton for de mindste på fire-otte år, som kan træne gratis i halvanden måned i maj og juni.

God træner løfter badmintonspillerne i Brørup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce