Vardes kvinder tabte igen, men spillet bliver bedre


Vardes kvinder tabte igen, men spillet bliver bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Varde: Vardes kvinder endnu engang køre langt uden at få point med hjem, da de søndag eftermiddag tabte 0-2 til Greve. Varde har efter fire kampe stadig ikke indkasseret nogen point i kvalifikationsligaen, og har foreløbigt en målscore på 2-16.

Træner Allan Drost havde på forhånd spået en svær opgave mod Greve, som efter sejren ligger på 3. plads i ligaen. Men modsat sæsonens forrige kampe, hvor Varde har tabt med mange mål, var holdet i dag tæt på at få point med.

- I dag vil jeg decideret mene, at vi var uheldige ikke at få point med hjem, siger Allan Drost.

Varde fulgte godt med Greve hele kampen, og især de første 30 minutter, hvor Allan Drost vil mene, at Varde kom til flere chancer end hjemmeholdet fra Greve. Men en halv time inde i første halvleg scorer Greve på en hurtig omstilling, og det sætter en dæmper på resten af halvlegen.

I pausen rykker Varde rundt i opstillingen til en mere offensiv stilling, og kommer klart bedste ind i anden halvleg, og får store muligheder for udligning. Men som så mange andre gange i kvalifikationsrækken, møder holdet en pludselig modstand, når spillet kører godt. I 59. minut scorer Greve til 2-0 på et hjørnespark, efter et kvarter hvor der stod Varde på det meste.

På trods af nederlaget, ser Allan Drost klare forbedringer for hver kamp, og i særdeleshed i seneste kamp.

- Det er et langt og sejt træk vi skal igennem som hold. Men vi skaber klart flere muligheder offensivt i dag, sammenlignet med de andre kampe, og vi holder modstanderholdet fra chancer. Målt på resultatet er jeg selvfølgelig aldrig tilfreds med at tabe. Men hvis jeg kigger på de ting der sker på og uden for banen, så er jeg ganske tilfreds, siger Allan Drost.

Fodbold, Kvinder, Kvalifikationsrækken. Greve - Varde IF 2-0 (1-0)

Vardes kvinder tabte igen, men spillet bliver bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce