Vardes fodboldherrer møder Aarhusiansk bundhold


Vardes fodboldherrer møder Aarhusiansk bundhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Varde: Lørdag klokken 15.00 møder Varde VSK Aarhus på kunstgræsbanen ved Sydbank Stadion, og tager hul på tredje runde i sæsonen, idet at alle hold i puljen nu har mødt hinanden 2 gange.

Aarhusianerne, som er placeret næstsidst i rækken, er kommet forrygende fra start i forårssæsonen, hvor de indledte med en 5-2 sejr over Kolding Boldklub på udebane. Herefter fulgte 2 uafgjorte kampe, mens sidste weekend bød på det første nederlag i foråret, da holdet hjemme tabte med 3-0 til B1909.

Resultaterne giver et indtryk af, at holdet er bedre end stillingen viser. Varde har da også haft store problemer med holdet i de to første indbyrdes opgør, hvor det hjemme på Sydbank Stadion blev 1-1 i efterårspremieren, mens den omvendte kamp i Aarhus endte med en sejr på 3-1 til VSK Aarhus.

Cheftræner Søren Pallesen går benhårdt efter den 5. sejr på stribe, og han ser spillernes indstilling som den væsentligste udfordring for, at det ikke skal lykkes.

- Selv til de på papiret let nemmere kampe er det vigtigt med en ydmyg indstilling, lyder det fra cheftræneren, som kræver højt tempo og arbejdsraseri fra kampens startfløjt.

Til kampen må Varde undvære 3 spillere som følge af skader. Det drejer sig om Mikkel Knudsen, Rasmus "mc" Christiansen samt Joachim Puggaard. Det bekymrer dog ikke cheftræneren voldsomt:

- Startelleveren er stadigvæk virkelig god, og det giver også mulighed for genvalg af Simon Jelstrup, som virkelig greb chancen sidste lørdag, siger Søren Pallesen.

Et mere detaljeret kampreferat kan læses på Vifelite.dk

Vardes fodboldherrer møder Aarhusiansk bundhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce