Varde vandt lokalopgør 5-0


Varde vandt lokalopgør 5-0

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allerede i 1. halvleg havde Varde fået de første fire point.

Varde: Onsdagens Lokalopgør mod bundskraberne fra Esbjerg fB endte med en overlegen sejr til Varde på 5-0, efter 4-0 ved pausen. Efter sejren ligger Varde stadig på femtepladsen i puljen med 34 point.

Vardes spil de første 20 minutter var ikke prangende. Gæsterne virkede mere tændte fra kampens start, og hjemmeholdet havde ikke held med at få etableret et højt pres. Esbjergenserne var da også tæt på at bringe sig i front efter 10 minutters spil, da Mads Vilhelmsen var millimeter fra at nå frem til et indlæg.

Ikke desto mindre kom Varde foran 1-0 efter et straffespark i det 12. minut. Og da Mathias Backs midt i halvlegen udnyttede et indlæg fra Søren Jelstrup og headede bolden i mål, var kampen reelt set afgjort. Varde trykkede nu på i et højt tempo, som esbjergenserne ikke kunne følge med i, og inden pausen havde Varde øget til 4-0, mens esbjergenserne havde indkasseret de første tre gule kort.

Har erobret flest point

Anden halvleg fortsatte Varde med presset, men det blev kun til et enkelt mål. Efter slutfløjtet kunne Varde-spillerne glæde sig over en overraskende stor sejr over lokalrivalerne, som normalt volder dem store problemer. Varde er nu tilbage som det hold i puljen, der har erobret flest point i forårets kampe - 18 point i de første syv kampe.

Holdets næste kamp er på lørdag, hvor holdet på Riisvangens Stadion møder Aarhus Fremad.

Fodbold: Danmarksserien, herrer: Varde IF Elite - Esbjerg fB: 5-0 (4-0)

Varde vandt lokalopgør 5-0

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce