Varde kæmpede bravt mod topholdet


Varde kæmpede bravt mod topholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Varde: På trods af at Varde IF's kvinder fik bolden forbi den nordjyske målvogter tre gange, var det ikke nok til en sejr mod Thisted Q, der sidder påførstepladsen i kvalifikationsligaen. Kampen endte 3-6, og stillingen ved halvleg var 1-3.

Varde kommer foran 1-0 tidligt i kampen på mål fra Frida Pedersen. Men kort efter får Thisted udlignet, og minuttet efter laver Varde et straffespark i eget felt, og på få minutter blev føringen vendt til 1-2.

Thisted får scoret et mål yderligere, og i forbindelse med målet slår Vardes målvogter hovedet og påtager sig en hjernerystelse., så en markspiller må sættes ind i stedet. Efter pausen kommer Varde dog ud med fornyet kampgejst, scorer to mål indenfor 20 minutter og, med træneres egne ord, "blæser topholdet af banen".

Brødtekst

Men ligesom i første halvleg, mister Varde-holdet tempoet så snart Thisted får scoret, og på et kvarter har Thisted scoret tre gange til kampresultatet 3-6.

Træner Allan Drost er meget tilfreds med holdets præstation mod ligaens tophold

"Vi formår at komme tilbage fra 1-3 og ryste topholdet langt ind i anden halvleg. Det synes jeg er godt gået, også selvom vi taber hovedet til sidst, siger Allan Drost.

Derudover roser Allan Drost den unge angrebsspiller Frida Pedersen, som i dagens anledning spillede sin første fulde kamp, og kvittede med 2 mål.

Varde spiller deres næste kamp på udebane lørdag den 26. maj, hvor modstanderen er ligaens 2'er, Vildbjerg.

Fodbold, Kvinder, Kvalifikationsligaen - Varde IF - Thisted Q 3-6 (1-3)

Varde kæmpede bravt mod topholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce